VersenyszabályzatA verseny menete:

„Az év házhoz szállító étterme 2016.” címre azok a vendéglátó tevékenységet folytató cégek pályázhatnak, akik foglalkoznak meleg étel házhoz szállításával. Éttermek és konyhák egyaránt nevezhetnek, attól függetlenül, hogy a hazai, vagy a világkonyha népszerű ételeit forgalmazzák. Pizzériák, hamburgeresek, gyros-osok, menüztetők és más jellegű házhoz szállító vendéglátó egységek jelentkezését egyaránt várjuk. A jelentkezéseket a kiazevetterme.hu weboldalon adhatják le a pályázók 2016. november 2-től a verseny végéig. Itt a pályázónak meg kell jelölni, hogy melyik kategóriában indul.
A regisztrált pályázókra a regisztráció jóváhagyását követően 2016. november 2-30. között szavazatot adhatnak le a kiazevetterme.hu weboldal, valamint a Ki az év étterme? Facebook alkalmazás felhasználói. Egy felhasználó egy étteremre csak egyszer szavazhat, de több étteremre is leadhatja a voksát.
Az egyes kategóriákban azok a pályázók nyernek és válnak a "Legjobb házhoz szállító étterem 2016." és a "A Falatozz.hu legjobb étterme 2016." cím, valamint a kategóriában felajánlott jutalom birtokosává, akik az adott kategóriában a legtöbb szavazatot szerezték. A "Legjobb házhoz szállító étterem 2016." jogos tulajdonosa az összes kategóriát vizsgálva a legtöbb szavazatot elért pályázó. Holtverseny esetén a nyertesek megosztoznak a díjon.
Kiegészítő rendelkezések:
A verseny szervezője a Falatozz.hu ételrendelő portált üzemeltető Diston-line Kft..
Egy pályázó cég több néven is pályázhat több étterem, vagy konyha üzemeltetése esetén. Ebben az esetben a szavazatok nem összeadhatóak, külön számolandók az egyes vendéglátóegységeknél.
A szervezőnek a verseny szellemiségével összeférhetetlen magatartás esetén jogában áll kizárni pályázókat és felhasználókat, ezt megfelelő indokkal kell alátámasztania. Versenyből történő kizárást eredményez többek között nem jogszerűen működtetett vendéglátó egység regisztrálása, valamint a szavazás fiktív felhasználók által történő alakítása.

A szavazás menete:

A regisztrált pályázókra 2016. november 30-ig szavazatot adhatnak le a kiazevetterme.hu weboldal, valamint a Ki az év étterme Facebook alkalmazás felhasználói. Egy felhasználó egy kategóriában egyszer szavazhat. Regisztrációja során a megadott e-mail címre egy aktiváló linket küldünk, ezen keresztül kell megerősítenie a regisztrációját, ezt követően adhatja le szavazatát. Csak az így leadott szavazatok érvényesek.

Adatkezelési nyilatkozat:

Az adatkezelés jogalapját az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdés a) pontja biztosítja.
Kérjük, hogy a regisztráció során csak valós és hiteles adatokat adjon meg, hisz a rendelkezésünkre bocsátott információkért kizárólag Ön tartozik felelősséggel! 
A regisztrációnál megadott felhasználói adatokat a Diston-line Kft. csak saját célra használhatja fel, harmadik személy részére nem adja kiezeket. A regisztrált felhasználó a regisztrációval hozzájárul, hogy a szervező kereskedelmi ajánlattal kereshesse fel a megadott elérhetőségeken.
A Falatozz.hu felhasználóinak adatait az alábbi módon tároljuk:
Adatbázis szerzői jogának tulajdonosa a Falatozz.hu ételrendelő weboldal üzemeltetője: Diston-line Kft. (Adószám: 22709776-2-05)
Az adatok tárolása folyamatos, felhasználói kérésre történik a törlésük.
Tárolt adattípusok szavazó felhasználó esetén:
- Név
- E-mail cím
- Település
Tárolt adattípusok pályázó esetén:
- Vendéglátó egység neve
- Képviseletre jogosult személy neve
- Képviseletre jogosult személy telefonszáma
- Weboldal címe (opcionális)
- Település
A regisztrációkor megadott egyéb adatokat a pályázó önkéntesen bocsátja a szervező rendelkezésére, az információk valóságtartalmáért felelősséget vállal. Gondoskodik a feltöltött képi anyagok jogtiszta felhasználásáról, ezzel kapcsolatban a szervezőt semmilyen felelősség nem terheli.