Rólunk

Bár az ételrendelés egy rendkívül népszerű, és egyáltalán nem új keletű szolgáltatás hazánkban, 2014-ig nem volt olyan megmérettetés, ami felállított volna egy rangsort a házhoz szállító éttermek között. Amíg az éttermek szolgáltatásai és minősége kapcsán számos verseny, ranglista és blogbejegyzés követi egymást, a házhoz szállítást nyújtó éttermekrők és szolgáltatásaikról méltatlanul kevés szó esik.
Ennek érdekében találtuk ki 2014. év végén, hogy létrehozzuk az Év házhoz szállító étterme versenyt a Falatozz.hu partner éttermei és portálon nem szereplő vendéglátók számára.
Az első és a tavalyi verseny sikerére való tekintettel idén, 2016-ban is megrendezzük a versenyt, hagyományteremtő szándékkal.

A szervezőről:

A Falatozz.hu egy ételrendelő portál, mely közvetítő szerepet játszik a megrendelő és a kiszállítást lebonyolító étterem között. Az oldal bemutatja a felhasználókhoz közeli éttermeket, azok étlapját, akcióit. Csakúgy, mint egy étlapról vagy szórólapról történő rendelésnél, az ügyfél itt is kiválaszthatja a számára szimpatikus ételt, és online meg is rendelheti azt.

További információk: falatozz.hu